Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ!


Το ΚΚΕ: Οργάνωση-λειτουργία-Δράσις
Το παρόν βιβλίο είναι ένα αποκαλυπτικό ιστορικό ντοκουμέντο, γραμμένο από ένα μετανοημένο κομμουνιστή, για τη δράση και τους τρόπους προπαγάνδας του  ΚΚΕ οι οποίοι παρέμειναν αναλλοίωτοι μέχρι τις μέρες μας.
Από την Φεντερασιόν της Θεσσαλονίκης και την ίδρυση του Σ.Ε.Κ.Ε τον Νοέμβριο του 1918, την απόπειρα διάσπασης του μετώπου της Μικράς Ασίας με την προσπάθεια αλλοίωσης του φρονήματος των Ελλήνων στρατιωτών και την διχαστική  και εμφυλιοπολεμική τακτική της και τα χρόνια του μεσοπολέμου έως το κίνημα της Μέσης Ανατολής και του Ναυτικού κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ και τι αιματοκύλισμα της Ελλάδος , με τους δύο γύρους τρομοκρατίας και θηριωδίας τον Δεκέμβριο του 1944 και το 1947 το κομμουνιστικό κόμμα δεν άλλαξε σε τίποτα ακόμα και σήμερα.
www.logxi.com 


Το Βιβλιοπωλείο Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό χώρο των εκδόσεων ΛΟΓΧΗ. Η προσπάθεια μας ξεκίνησε πριν από εννιά χρόνια και πιστεύουμε πως κατάφερε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών του αναγνωστικού κοινού. Σήμερα το βιβλιοπωλείο μας βρίσκεται στην οδό Πινδάρου 16-20 στην Αθήνα

Τολμήσαμε και αιφνιδιάσαμε με τον τρόπο που κινηθήκαμε στο χώρο της στρατιωτικής ιστορίας, του Αναθεωρητισμού, της «απαγορευμένης» Ελληνικής Ιστορίας. Στο site μας, στις διάφορες κατηγορίες των βιβλίων πιστεύουμε ότι θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα, που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα σας.  Εάν παρ’ όλα αυτά υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μας πείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@logxi.com και βέβαια στο 2103611590.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που αυτά τα χρόνια στηρίξατε και ενθαρρύνατε την προσπάθεια μας να ρίξουμε άπλετο φως στις «σκοτεινές σελίδες» της Iστορίας. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που διέδωσαν την Ιδέα της ΛΟΓΧΗΣ έξω από τα σύνορα της Αθήνας αλλά και της Ελλάδος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου