Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Δημήτρης Παπαγεωργίου...

Ποίοι “σταυρώνουν” τον Παπαγεωργίου


201010-papΌταν ο Δημήτρης την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, στις περιφερειακές εκλογές, με τον συνδυασμό του Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν αναμενόμενο να υπάρξουν αντιδράσεις. Αντιδράσεις κατ' αρχάς από την πλευρά του κυκλώματος ανθρώπων και οργανώσεων που φρόντισαν για την προφυλακισή του, τον περασμένο Ιανουάριο, ψευδόμενοι και λειτουργώντας με τον γνωστό τρόπο των "αντιρατσιστών" στην χώρα μας. Από την άλλη, αναμένονταν και αντιδράσεις από τον πατριωτικό χώρο και κυρίως όσων κινούνται σε αυτόν με κίνητρα ιδιοτελή και διασπαστικά. Ενοχλήθηκαν λοιπόν κάποιοι παροικούντες τον συγκεκριμένο χώρο, επειδή ο Δημήτρης επιλέχθηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Θάνο Πλεύρη να είναι υποψήφιος στον συνδυασμό τους και να ζητά την ψήφο των Ελλήνων πατριωτών και όσων αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση και στην γκετοποίηση των γειτονιών της Αθήνας, όπου θα είναι και υποψήφιος.
Πού βρισκόντουσαν άραγε όλοι αυτοί, οι ενοχλημένοι όταν ο Δημήτρης ήταν προφυλακισμένος; Μήπως έλιωναν σε κάποια απεργία πείνας, έξω από τον Κορυδαλλό; ή έσπαγαν τα κεφάλια τους σε κάποια εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκισή του; Τίποτε από τα παραπάνω Το μόνο που έκαναν, ήταν να φαρδαίνουν τα οπίσθια τους, γράφοντας στην ανωνυμία ενός μπλόγκ ή διασπείροντας φήμες ότι τάχα είναι "προβοκάτορας". Αυτοί λοιπόν οι κύριοι, θέλουν να "σταυρώσουν" πολιτικά τον Παπαγεωργίου. Αντίθετα, ο Δημήτρης πρέπει να σταυρωθεί από όλους μας, γιατί η επιλογή του είναι μία πράξη αντίστασης στο ανθελληνικό σύστημα που προωθεί την λαθρομετανάστευση, την ισλαμοποίηση και την καταστροφή του τρόπου ζωής μας. Ο Δημήτρης ο Παπαγεωργίου, πρέπει να σταυρωθεί από όλους μας, γιατί είναι μια επιλογή που κινείται πέρα από ευκαιριακές πολιτικές και ιδεολογικές σκοπιμότητες, είναι μια επιλογή που ενώνει αντί να χωρίζει, όπως απέδειξε και η πρόσφατη περιπέτεια της προφυλάκισης του. Αυτή την στιγμή, στις περιφερειακές εκλογές, ο συνδυασμός του Άδωνι Γεωργιάδη, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είναι ο μοναδικός που θέτει στην ατζέντα τα ζητήματα που προκαλεί η λαίλαπα των λαθρομεταναστών.
Όπως η πάταξη της εγκληματικότητος, η ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό, η εξαφάνιση του παραεμπορίου, που τελειώνει τους Έλληνες εμπόρους. Και η επιλογή του Δημήτρη Παπαγεωργίου, είναι η εγγύηση ότι αυτά τα ζητήματα, θα αναδειχθούν περισσότερο και θα πάρουν την θέση που τους αρμόζει σε αυτή την προεκλογική περίοδο.
www.elkosmos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου